Kom werken bij CVO Zuid-West Fryslân!

 

Meer dan 500 collega’s zetten zich dagelijks in voor de leerlingen van de scholen csg Bogerman, Marne college en De Diken. We trekken samen op, want je hebt elkaar nodig om tot bloei te komen, om je te ontwikkelen en je eigen weg in het leven te vinden. Ben jij op zoek naar een fijne plek om te werken in een warme en professionele scholengemeenschap? Vol uitdaging en de mogelijkheden om je te ontwikkelen? Solliciteer dan bij CVO Zuid-West Fryslân.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CVO Zuid-West Fryslân bestaat uit drie scholen in de woonplaatsen Balk, Bolsward en Sneek. Wij werken vanuit de waarden Aandacht en Moed. Wat vraagt jouw aandacht en hoe kun jij van waarde zijn? Heb jij ontdekt waar jij goed in bent? En wil je deze kennis met ons delen om samen verder te groeien? Laat ons met jouw sollicitatie weten wat jij waardevol en belangrijk vindt.

 

 

Sollicitatie procedure 

 

Op deze website vind je alle vacatures binnen CVO Zuid-West Fryslân. Je kunt vanuit hier makkelijk en snel reageren op een sollicitatie waarin jij geïnteresseerd bent. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je CV en motivatie toe te voegen. Alle verdere informatie en communicatie loopt via dit sollicitatieportaal. Brieven sturen of e-mailen is dus niet meer nodig.

 

 

 

 

 

Bezoekadres:

Hemdijk 2
8601 XH Sneek

 

Telefoon:

Gemeenschappelijke Dienst algemeen (0515) 482 407

 

 

 

 

Postadres:
Postbus 175
8600 AD Sneek

 

Telefoon:

Secretariaat College van Bestuur (0515) 482 450