Menu

Sollicitatieproces

 

Op deze website vind je alle vacatures binnen CVO Zuid-West Fryslân. Je kunt vanuit hier makkelijk en snel reageren op een sollicitatie waarin jij geïnteresseerd bent. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en je CV en motivatie toe te voegen. Alle verdere informatie en communicatie loopt via dit sollicitatieportaal. Brieven sturen of e-mailen is dus niet meer nodig.

 

Hoe werkt dit precies?

 

 

 

STAP 1

 

Zoek je ideale vacature

en oriënteer je goed. 

 

 

 

 

STAP 2

 

Vul je gegevens in en voeg

je motivatiebrief en CV toe.

 

 

 

 

STAP 3

 

Verstuur de sollicitatie via het portaal en CVO neemt z.s.m. contact op!

 

 

 

 

Wanneer de sollicitatie is ontvangen

 

Heb je gesolliciteerd via het solicitatieportaal? Dan ontvang je van ons een bevestiging zodat je weet dat je bericht goed is aangekomen. Als we voldoende aanknopingspunten in je motivatie en CV zien, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking. Uiteraard ontvang je van ons ook bericht als we je niet uitnodigen voor een gesprek.

Tijdens het eerste gesprek maak je kennis met onze HR-medewerkers en de afdelingsleider van de afdeling waar je solliciteert. Zijn we na de eerste kennismaking allemaal enthousiast, dan volgt er een tweede gesprek met een directe medewerker erbij. Een derde gesprek gaat over de arbeidsvoorwaarden. Dit sluiten we natuurlijk graag af met het moment dat jij je handtekening zet en wij je welkom heten bij CVO Zuid-West Fryslân!

 

 

 

Bezoekadres:
Hemdijk 2
8601 XH Sneek

 

Telefoon:

Gemeenschappelijke Dienst algemeen(0515) 482 407

 

 

 

Postadres:
Postbus 175
8600 AD Sneek

 

Telefoon:

Secretariaat College van Bestuur(0515) 482 450

 

 

Menu