Werken bij CVO Zuid-West Fryslân

 

CVO Zuid-West Fryslân bestaat uit drie scholen en zes locaties. Wij werken vanuit de waarden Aandacht en Moed. Wat vraagt jouw aandacht en hoe kun jij van waarde zijn? Heb jij ontdekt waar jij goed in bent? En wil je deze kennis met ons delen om samen verder te groeien? Laat ons met jouw sollicitatie weten wat jij waardevol en belangrijk vindt.

Wil je meer weten over CVO of de scholen van CVO, lees dan hier verder:

Het profiel van CVO


De scholen van CVO

 

 

Bekijk hier alle vacatures

 

Zit er een passende vacature bij? Laat het CVO Zuid-West Fryslân weten en solliciteer!

 

Stages

 

Wat kunnen we veel van elkaar leren! Jongeren zoals jij - nog midden in je opleidingstraject - brengen nieuwe ideeën en inzichten met zich mee. CVO Zuid-West Fryslân vindt het van onschatbare waarde dat jij een deel van je opleidingstraject doorbrengt in één van haar scholen. Andersom zijn we ervan overtuigd dat de jarenlange ervaring in het onderwijs maakt dat CVO een uitstekende plek is om stage te lopen.

Als je geïnteresseerd bent in een stageplaats bij csg Bogerman kun je contact opnemen met intern opleiders Mirjam Buma of Thies de Jong.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een stage bij het ondersteunend personeel van de gemeenschappelijke dienst? Neem dan contact op via (0515) 482 407 of info@cvo-zwfryslan.nl.

 

 

 

Bezoekadres:
Hemdijk 2
8601 XH Sneek

 

Telefoon:

Gemeenschappelijke Dienst algemeen(0515) 482 407

 

 

 

Postadres:
Postbus 175
8600 AD Sneek

 

Telefoon:

Secretariaat College van Bestuur(0515) 482 450