Menu

 

Docent Techniek en Ontwerpen (T&O)

Ben jij die bevlogen en creatieve docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de wereld van lasbrillen en brillen lassen, van vijzels, verstekzagen en veilig werken? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren, enthousiasmeren en feilloos de theorie aan de praktijk verbinden zonder luchtkastelen te bouwen? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Techniek & Ontwerpen.  

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken binnen de afdeling VMBO van het Marne college. Naast het verzorgen van lessen aan leerlingen in leerjaar 1 en 2, coach je ook leerlingen en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs binnen de afdeling. Je gaat leerlingen enthousiasmeren voor alle facetten van techniek in de volle breedte.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd voor het vak Techniek & Ontwerpen 2e graad of je zit in de afrondende fase van je studie. 
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wilt graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en ons onderwijs. 
  • Je bent flexibel en kunt je verplaatsen in de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen. 

Wij bieden

Je gaat werken in een ambitieuze organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, maar als het van beide kanten klikt, gaan we graag het gesprek aan over de toekomst. Als docent word je ingeschaald in LB (max. € 4.573,- bij 1 fte) conform de CAO-VO. Om je werk goed en overal te kunnen doen ontvang je een laptop in bruikleen. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een regeling voor werkdrukregulering (LPB) met daarin verschillende mogelijkheden voor verlof en verlofsparen. Verder zijn we een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 30 mei 2023 via de knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn op 2 juni 2023. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met afdelingsleider Gerard Schotanus via GSSchotanus@marnecollege.nl of 06-82064582. Neem ook een kijkje op www.marnecollege.nl om alles te leren over onze prachtige school.

Functiebeschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu