Menu

 

Docent Nederlands (2e graad)

Ben jij die bevlogen docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de wereld van streek- en straattaal, van Hermans, Havelaar en Hebban olla vogala? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Nederlands.  

 

Wat ga je doen?

Met ingang van het schooljaar 2022-2023 zijn wij, in verband met ziektevervanging, op zoek naar een docent Nederlands voor de leerjaar 2 binnen de havo/vwo. Je komt te werken binnen de afdeling Bogerman H/V onderbouw te Sneek, waar je naast lesgeven ook leerlingen coacht en bijdraagt aan de verdere vorming van het onderwijs binnen de afdeling. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd voor het vak Nederlands 2e graad of je zit in de afrondende fase van je studie.
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wil graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en onze lessen.
  • Je kunt goed schakelen, relativeren en vindt de klik met de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Wij bieden

Je komt te werken in een prettige organisatie met hart voor goed onderwijs. Als docent word je ingeschaald in schaal LB (max. € 4.573,- bij 1 fte) conform de CAO-VO, en krijg je een laptop in bruikleen zodat je overal aan de slag kunt. Daarnaast bieden we een breed palet aan gunstige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 28 augustus via de knop solliciteren. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan vanaf 22 augustus contact op met afdelingsleider Claudia Voogd via 06- 82064300 of CMVoogd@csgbogerman.nl. Neem ook een kijkje op www.csgbogerman.nl om alles te leren over onze prachtige school. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu