Menu

 

Docent NASK onderbouw

Ben jij die bevlogen docent die leerlingen wegwijs weet te maken in de wereld van spectroscopie, silicium, Bohr en Boerhaave? De wereld van kettingreacties en kwantumgetallen, van Faraday en Foucault? Kan jij duiden, vertellen, ondersteunen, luisteren en enthousiasmeren? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Natuur- en Scheikunde (Nask)


Wat ga je doen?

Je komt te werken binnen de afdeling Vakcollege, waar je naast lesgeven ook leerlingen coacht en bijdraagt aan de verdere vorming van het onderwijs binnen de afdeling. Je gaat lessen verzorgen voor leerlingen binnen de onderbouw VMBO basis en kader, Havo en VWO.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd voor het vak NaSk 2e graad of je zit in de afrondende fase van je studie.
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wil graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en onze lessen.
  • Je kunt goed schakelen, relativeren en vindt de klik met de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Wij bieden

Je komt te werken in een prettige organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract vanaf 01-04-2023 tot het einde van het schooljaar. Als docent word je ingeschaald in schaal LB (max. € 4.573,- bij 1 fte) conform de CAO-VO, en krijg je een laptop in bruikleen zodat je overal aan de slag kunt. Daarnaast bieden we een breed palet aan gunstige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 24-03-2023 via de knop solliciteren. De sollicitatiegesprekken zijn op 31-03-2023. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met afdelingsleider Herjan Reuten via HDJReuten@csgbogerman.nl of 06-21695877. Neem ook een kijkje op www.csgbogerman.nl om alles te leren over onze prachtige school. 

Functiebeschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu