Menu

 

Docent Aardrijkskunde

Maak jij onze leerlingen de wegwijs in de wereld van aardrijkskunde? Ben jij geografisch goed onderlegd en wil jij jouw leerlingen meenemen in een reis rondom de wereld in het onderwijs? Houd jij ervan om samen met jouw (toekomstige) leerlingen bezig te zijn? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Aardrijkskunde.

 

Wat ga je doen?

Met ingang van het schooljaar 2022-2023 zijn wij op zoek naar een docent aardrijkskunde voor de leerjaren 1 en 2 van de onderbouw  havo/vwo. Je komt te werken binnen de afdeling Bogerman H/V onderbouw te Sneek, waar je naast lesgeven ook leerlingen coacht en bijdraagt aan de verdere vorming van het onderwijs binnen de afdeling. 

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd voor het vak Aardrijkskunde 2e graad of je zit in de afrondende fase van je studie.
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wil graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en onze lessen.
  • Je kunt goed schakelen, relativeren en vindt de klik met de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen.

Wij bieden
Je komt te werken in een prettige organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract voor een jaar, met uitzicht op verlenging. Als docent word je ingeschaald in schaal LB (max. € 4.573,- bij 1 fte) conform de CAO-VO, en krijg je een laptop in bruikleen zodat je overal aan de slag kunt. Daarnaast bieden we een breed palet aan gunstige (secundaire) arbeidsvoorwaarden. 

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 28 augustus 2022 via de knop solliciteren. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan vanaf 22 augustus contact op met afdelingsleider Claudia Voogd via 06- 82064300 of CMVoogd@csgbogerman.nl.  Neem ook een kijkje op www.csgbogerman.nl om alles te leren over onze prachtige school. 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu